Winkelwagen

<< Vorige


1 E-sigaret, 650mah ego batterij met CE4 clearomizer


Keuze uit 2 kleuren in etui, usb cable. en 1 liquid1 E-sigaret, 650mah ego batterij met CE4 clearomizer
1 eGo sigaret 650mah met CE4 in etui + 1 liquid
batterij 5-Klick on/off 
inhoud:
1  eGo Akku 650mah
1 clearomizer CE4
1  USB kabel
1 etui
1 nederlands handleiding
batterij kan ca. 300 keer geladen worden

De CE4 is een clearomizer die geschikt is voor alle ego batterijen en batterijen met een 510 schroefdraad. Hij heeft een inhoud van 1,6ml (iets wat duidelijk aan het scala is af te lezen).
Als u de CE4 de eerste keer in gebruik neemt, draait u het mondstuk er vanaf en laat u bij het vullen de liquid langzaam aan de buitenrand er in lopen (hiervoor houdt u de clearomizer een beetje schuin). 

LET OP: De liquid mag NIET in het middelste gaatje komen!  

Indien er wel liquid in het middelste gaatje komt draait u eerst het mondstuk er weer op, dan een stukje papier onder de clearomizer houden en vanuit het mondstuk krachtig doorblazen (de liquid komt er dan aan de onderkant uit en het meerdere malen herhalen van dit proces wordt door ons aangeraden). 

Tot slot dept u de onderkant goed droog, schroeft u hem weer op de batterij en laat u de clearomizer ongeveer 5 minuten liggen zodat de draadjes de vloeistof goed kunnen opnemen (hierdoor verkleint u de kans op doorbranden en dit hoeft alleen maar bij de eerste keer vullen gedaan te worden).

Om de draadjes die u in de clearomizer ziet is bovenin een ijzerdraad gewikkeld, deze gaat gloeien als u het knopje van de batterij indrukt. Op deze manier wordt de liquid verhit en ontstaat de damp. 

Dit is ook het gedeelte wat slijt en waardoor het op een gegeven moment nodig is om een nieuwe CE4 clearomizer te kopen.

LET OP: Druk het knopje van de batterij NIET in als u niet dampt/trekt, anders branden de draadjes door en functioneert de clearomizer niet meer. Wij vergoeden/vervangen geen clearomizer indien u dit toch doet.

Alle clearomizer zijn gebruiksvoorwerpen die bij gebruik slijten. bij sommige clearomizers bestaat de mogelijkheid om de heatcoil te verwisselen. 
Kijkt u voor deze clearomizers onder b.v iclear16, iclear30, maxi, vivi nova...

Maxi clearomizer, gamoker (iclear16), iclear30 en vivi nova:

Het in gebruik nemen van deze clearomizers geschied op dezelfde manier als bij de CE4.
Het verschil zit hem in de verwisselbare heatcoil. U kunt deze clearomizers uit elkaar halen om schoon te maken of de heatcoil te vervangen als deze versleten of te wel verbrand is.

€ 16.95


Aantal   Klanten die dit product bekeken, kochten ook dit.