Winkelwagen

handleiding
Handleiding:

Wij hebben met zorg deze handleiding voor u samengesteld om er voor te zorgen dat u maximaal plezier uit uw aankoop kunt halen. Wij adviseren u daarom ook om voor het in gebruik nemen deze handleiding goed door te lezen.


Ingebruikname E sigaret:

Hoe werkt een clearomizer?

In de clearomizer zitten touwtjes, om deze touwtjes is een soort ijzerdraadje gewikkeld (dit gedeelte noem men een heatcoil), als het knopje van de batterij ingedrukt wordt, gaat deze ijzerdraad gloeien en verwarmt deze de liquid die door de touwtjes wordt opgezogen. Zo ontstaat de damp die u inhaleert. De heatcoil is het gedeelte dat slijt waardoor het op een gegeven moment nodig is een nieuwe heatcoil te kopen en deze te vervangen. Het is ook het meest kwetsbare gedeelte van een clearomizer, bij verkeerd gebruik slijt deze sneller of kan hierdoor doorbranden (garantie vervalt dan ook). 
Clearomizer vullen en onderhoud
Gsmoker (iclear16):Maxi clearomizer:
CE4 clearomizer:LET OP: Druk het knopje van de batterij NIET in als u niet dampt/trekt, anders branden de draadjes door en functioneert de clearomizer niet meer. Wij vergoeden/vervangen geen clearomizer indien u dit toch doet.