Winkelwagen

E-sigaret


E-sigaret 
We zien de mensen die roken in Nederland langzamerhand veranderen. Ze begrijpen nu wel beter dat het lichaam echt kapot gaat door het roken. Daarnaast blijkt uit onderzoeken dat de kans op kanker nu eenmaal vele malen hoger is als je drinkt. Nu zijn er een hoop mensen die wel de peuken op willen geven maar die net niet in een keer kunnen stoppen. De oplossing is dan ook om te kiezen voor de E sigaret. Deze rook zal niet dezelfde schade aanrichten aan de longen, de hoeveelheid nicotine en teer is veel lager dan bij het normale pakje sigaretten. Bij ons kunt u al deze producten vinden die u nodig hebt voor de E sigaret. 

E sigaret– beter dan normaal roken
Bij ons vindt u dus alle producten die u nodig hebt om ook over te stappen op de E sigaret. Zo hebben we diverse soorten sigaretten waar u uit kunt kiezen. Er zitten echt wel verschillen tussen de merken, elke soort heeft een unieke smaak. Zo kun u op zoek gaan naar een smaakje die u echt lekker vindt om te roken. Ook hebben we de vloeistof om te doen in de navulbare sigaretten. Dit is voor de mensen die er een hebben. Mocht u veel roken dan is dit de ideale oplossing om niet te veel te betalen, een nieuwe sigaret is namelijk niet elke keer nodig. U kunt hem gewoon een keer vullen. 

Alle producten die we hebben vindt u hier op de site, we hebben dan ook genoeg waar u uit kunt kiezen. Elektronisch roken is niet helemaal zonder risico, maar het is nog altijd stukken beter dan het opsteken van de normale sigaret U kunt er dan ook voor kiezen om langzaam af te bouwen met de nicotine, dit zorgt voor een makkelijker afkickproces. Wilt u nu weten wat voor soort producten we hebben of hebt u vragen dan kunt u deze altijd stellen. Maak de stap en leef een stuk gezonder door de E sigaret in plaats van de normale sigaret!

Naar de webshop