Winkelwagen

Batterijen + Liquid


Batterijen:

Lege batterijen kunt u inleveren bij verschillende inleverpunten. Zoals bij winkels en supermarkten die batterijen verkopen. U mag batterijen niet weggooien in de vuilnisbak. Er kunnen namelijk stoffen inzitten die schadelijk zijn voor het milieu en de metalen zijn te hergebruiken.
U kunt normale huishoudelijke batterijen (zoals penlites) inleveren bij verschillende inleverpunten bij u in de buurt. Dit geldt ook voor de accubatterijen voor foto- en videocamera's, voor mobiele telefoons en voor snoerloos gereedschap. Andere (industriële) batterijen mag u alleen inleveren bij het gemeentelijk depot. 


Info en inhoud van de e-liquids:

Ingrediënten
Samenstelling in %
natuurlijke smaakstoffen
< 20
glycerine
< 48
propyleen glycol
< 32
nicotine
Zie stikker op flesje

gsmoker-liquid is voor mensen boven de 18 jaar, niet voor kinderen,
zwangere of borstvoeding gevende vrouwen, Astma, hoge bloeddruk of hartkwalen.
Niet te gebruiken bij overgevoeligheid van nicotine. 
Op een koele en donkere plaats en buiten bereik van kinderen en dieren bewaren.
Alleen geschikt voor het gebruik in e-sigaretten en dergelijke, niet geschikt voor consumptie.
REACH (Regulation (EC) No 453/2010) and Classification, Labelling and Packaging of Substances and Mixtures (Regulation (EC) No 1272/2008

Uitkijken:

-De e-sigaret is niet geschikt voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. Mensen met hart- en vaatziekten moeten oppassen met de toediening van nicotine (nicotine is en blijft een giftige stof) en dienen voor gebruik hun arts om advies te vragen. De e-sigaret is niet geschikt voor mensen aan wie het roken om medische redenen is verboden.
-Houdt de nicotine liquid absoluut buiten bereik van kinderen.
-Let erop dat u geen oraal contact met de inhoud van de nicotine liquid heeft.
- De e-sigaret is een elektronisch hightech product. Bescherm het apparaat tegen vochtigheid en laat het niet vallen. Het apparaat registreert zowel voltage shocks als shocks door impact. Indien uw apparaat stuk geraakt door verkeerd gebruik, vervalt de garantie.